Een verende voorvork en achter demper zijn waarschijnlijk de kostbaarste onderdelen van uw MTB. Daarom verdienen zij extra aandacht bij onderhoud.De meeste merken vorken en dempers dienen elk jaar onderhouden te worden, zodat de prestaties en levensduur niet achteruit gaan. Bij regelmatig onderhoud van vork en demper voorkom je onnodige slijtage en zeer hoge reparatie kosten.

De meeste merken adviseren om 1x per jaar basis onderhoud te laten doen, en elke 2 jaar
volledig onderhoud. Houd u deze frequentie aan, dan zult u niet snel voor verrassende kosten komen te staan, ook het niet functioneren van uw vork of demper tijdens uw rit wordt tot een minimum beperkt.
Bij ons kunt u kiezen welke service er aan uw vork of demper gedaan moet worden.
Voor deze service hebben wij standaard prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent.
Als wij tijdens de reparatie (of vaak al ervoor) zien dat de kosten hoger gaan uit vallen,
dan gaat de reparatie altijd in overleg met u. Dus geen verrassingen achteraf.

Al onze reparaties gebeuren met originele onderdelen. Dit doen we om zo de evt. fabrieks garantie te behouden. Mochten originele onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn (ivm. leeftijd bijvoorbeeld) dan pas gaan wij onderdelen gebruiken van andere (goedgekeurde) merken.

Door het geven van gegevens over uw type fiets en rijstijl, wordt uw vork en demper persoonlijk op uw gebruik afgesteld, zodat maximale rij prestaties en fiets plezier geboden worden.

Ook de snelheid van de reparatie vinden wij belangrijk. Door een goede voorraad van de meest voorkomende onderdelen, kunnen wij u vaak een 72 uur service bieden. Dus op het moment dat de vork of demper hier binnen is, zorgen wij er voor dat hij perfect gerepareerd binnen 72 uur weer bij u is. Mocht dit om een of andere reden niet lukken, laten we dit natuurlijk tijdig weten.

Met onze ruime technische kennis, snelle service en transparante prijzen, zijn uw voorvork en achter demper bij ons in goede handen.

Veel bike plezier.

Wij doen al het onderhoud en leveren alle onderdelen voor:

Powered by Volg ons op